2014 Plaj Modası


Bu sıralar yaz geldi dedikçe yağmur peşimizi bırakmaz oldu :) Ama yine de bizi yıldıramaz :) Bu sezona damga vuracak bikini modellerinden bahsetmişken, 2014'ün plaj modasından da bahsedeceğim. Bikinimizi almakla bitmiyor biliyorsunuz. Özel olmak ve plajda bile şık görünmek istiyorsanız yapmanız gereken bir kaç adım daha var :) O halde sırasıyla bakalım o adımlar nelermiş :)

Aksesuar 
Plajda şık olmak ve ilgi çekmek isteyenler için tabi ki vazgeçilmezlerden bir tanesi aksesuar takmak. Bikini üzerine kolyeler, geniş metal bileklikler, küpeler.. Mutlaka kullanmalısınız :)


Pareo
Denizden çıktıktan sonra ihtiyacınız olacak şeylerden biri de pareo. Bir çok markanın koleksiyonlarında da her zamanki gibi yerini alan pareoyu bikininizle uyumlu renklerde alabileceğiniz gibi zıt renkler de tercih edebilirsiniz. Karar sizin :) 


Güneş Gözlüğü
Gün içerisinde de daima kullandığımız aksesuarlardan güneş gözlüğü plajlarında vazgeçilmezi. Fazla söze gerek yok zaten unutulacak bir şey olduğunu hiç sanmıyorum :)


Parmak Arası Terlik
Plajda en sık tercih edilen model parmak arası terlik ve bir çok markanın öyle güzel parmak arası terlikleri var ki tam alınası :) Benim özellikle biraz yüksek topuklu olanlarını beğendiğim parmak arası terlikler her zamanki gibi moda! ;)


Plaj Çantası
Son olarak da biz bayanların yanında ayırmadıkları çanta da sıra. Tabi ki plajda da yanımızdan ayırmayacağımız bir plaj çantamız olacak :) Hemde en güzelinden ;)



Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.