Yazlık Kombinler: Büstiyer

Yazın rengarenk ve capcanlı ışıltısı havaların biraz daha ısınmasıyla benim gibi sizin de içinizi sardı değil mi? :) Bugünden itibaren sık sık yazlık kombinlere yer vermeye çalışacağım.  Her gün bir yeni yazlık kombinimiz olacak. Bugün yaz kombini için büstiyeri seçtim :) Benim yazın en sık tercihlerimden biri de büstiyerler. Birbirinden güzel fiyonklu, renkli, floral desenli büstiyerler kotlarla da, şortlarla da, eteklerle de kombinlere cuk oturanlardan :) O zaman hadi hep birlikte bakalım büstiyer kombinlerine..



* Mini Eteklerle: Büstiyerin en tatlı hali diyebilirim mini etekle olan kombinlerine :) Eteğinizin kumaşı hiç farketmez, deri, süet yada saten.. Üstüne büstiyeri rahatlıkla giyebilirsiniz. Bu sezon çok sık görmüş olduğumuz ve görmeye doyamadığımız kombinlerden biri :) Aksesuarlarınız da bir araya gelince güzelliğiniz kaçınılmaz olacak..



* Şortlarla: Büstiyer deyince akla ilk gelen kombinlerden biri de şortlar. Göbeği hafif açıkta bırakan şortlar, tercihiniz bir kemer ve üstüne de büstiyeriniz. Fazla söze gerek yok yazın sizleri sıkça görmek istiyoruuuz :)















* Uzun Etekle: Büstiyer için bir başka yazlık önerim uzun etekler. Yazın sıcaklığından sizi kurtaracak olan efil efil pileli eteklerle kombinleyeceğiniz gibi dar kalem eteklerle de kombinleyebilirsiniz. Saçlara da güzel bir topuz ya da at kuyruğu yaptığınızda işte tamamsınız :)


















Bayıldığım ve Size İlham Olabilecek Diğer Büstiyer Kombinleri














Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.