Sezon Trendi: Maskülen Tarz

Bir çok ünlü markanın defilelerinde ve koleksiyonlarında da görüldüğü gibi maskülen tarz bu sezon çok moda. Benimde çok beğendiğim bu tarz doğru parçalar ile giyildiği taktirde çok hoş bir bütünlük ortaya çıkıyor. Maskülen tarz anlam olarak, moda da kadınların erkek parçalarından esinlenerek giyinmesi diyebiliriz. Benim önerim ise, komple maskülen bir kombin yaratmak yerine, maskülen çizgilerin içinde bulunduğu kombinleri tercih etmek. Örneğin maskülen bir oxford ayakkabı, bir gömlek yada bir ceket normal giyim tarzınıza serpiştirilerek giyilirse daha hoş bir görünüm yaratır. Özellikle oxford ayakkabıların çok tercih edildiği bu dönemde aslında herkeste biraz maskülen çizgi beliriyor. Bayanlar için en doğru seçim ise maskülenlikle feminenliğin harmanlanarak kombinler yaratılması. Hem gizemli hem seksi :) O halde gelin maskülen tarzın en güzel örneklerine bakalım ve birlikte fikir sahibi olalım..

                                   








Oxford ayakkabılar maskülen tarzın en önemli parçalarından ve en çok tercih edilenlerinden biri. Skinny kotların paçaları kıvırılarak giyilmesi gerçekten çok hoş duruyor. Şort ve eteklerle de güzelliği tartışılmaz.










1 yorum:

  1. Merhaba :)
    Yazınızı gerçekten çok beğendim tebrik ederim, içeriklerinizden en çok 5.sini beğendim :) Bende gömlek ve sigaret pantolon tutkunlarındanım :) oxford ayakkabılar zaten baştacımız olmuş durumda :D
    Bu arada ilham aldığım şu siteyi de paylaşmak isterim; https://www.tarz2.com/maskulen-tarz
    Bir göz atın derim :)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.