Makyaj Yardım Önerisi: Eyeliner

Eyeliner kullanmak makyaj yaparken hepimizin vazgeçilmezi. Bir çok eyeliner tipleri var. Siz hangisini yapanlardansınız? Yoksa hep aynı şekli mi kullanıyorsunuz? O zaman değişiklik yapmanın tam zamanı. İşte size birbirinden farklı eyeliner'lar..

Abartılı eyeliner: Genelde geceleri yapılması tavsiye edilen ve defilelerde sıkça karşımıza çıkan eyeliner stili. Gündüz kullanımı kişiyi çok abartılı gösterebilir fakat kendine güvenenler neden yapmasın ki :)

                                             



Gözü çerçeveleyen eyeliner: Gözlerinizin kirpik diplerinden başlayıp altına doğru devam eden ve göz içine de sürülen makyaj tipidir. Her koşulda yapılabilir olan ve çok sevimli duran bu model çok da tercih edilir.

                                           

Kedi Gözü Eyeliner: En çok kullanılan eyeliner şekli. Göz pınarından başlayıp göz bitimine kadar sürülen ve bitiminde iyice uzatılan eyeliner her göz tipine de ayrıca yakışıyor.


Yalnızca gözün dışına sürülen eyeliner: Özellikle minimal tarzlarıyla dikkat çeken ve abartıdan çok hoşlanmayan kişilerin eyeliner tipidir. Yalnızca gözün dış kısmına uygulanır ve ucu hafifçe uzatılır. İşte oldu :)



Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.