Vücut Tipine Uygun Jean Giyme

Günlük hayatımızda sürekli giydiğimiz jean pantolonlarını neye göre giyiyorsunuz? Her kot her vücut tipini doğru bir şekilde karşılamaz. Ne kadar çok beğendiğimiz bir kot da olsa vücut tipine uymadığı taktirde beklentilerinizi karşılamayacaktır. Hangi kot hangi vücut tipine daha uygun gelin birlikte bakalım :)

Kalçalarınız Geniş İse: Eğer geniş kalçalara sahipseniz dar paçalı kotlardan uzak durmanız tavsiyemdir. Geniş olan kalçalarınızı daha belirgin hale getirip daha büyük gösterecektir. Bunun yerine bol paça kotlar tavsiye edilir. Kotlarınızın arka cepleri küçük olmamalıdır. Bu da yanlış bir kot seçimi.

Bacaklarınız Kısa İse: Eğer bacaklarınız kısa ise yüksek bel kotlar giymeniz gerekir. Bu bacak boyunuzun daha uzun durmasını sağlar. Aynı şekilde boru paça kotlarda tercih edebilirsiniz. Kotlarınızın üzerine bol ve uzun bluzlar giymekten kaçının. Bacak boyunuzu daha da kısaltmaya gerek yok ;) Üstünüzü kısa ceketler giyebilirsiniz.

Kısa Boylu İseniz: Kısa boyluysanız düz kesim ve yüksek bel kotlar giyebilirsiniz. Bu boyunuzu uzun gösterecektir.
         
Bacaklarınız Uzun İse: Çok şanslısınız çünkü ne giyseniz olur :) Skinny pantolonlar tercih edebilirsiniz. İster düşük, ister yüksek bel pantolonlar giyebilirsiniz. Fakat zaten uzunum daha da uzun olmayayım derseniz ağırlığı düşük bel pantolonlara verin ;)

   
                                             

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.