Kadınların Nefret Ettiği 6 Erkek Davranışı



Kadınlar erkeklerin bazı genel davranışlarından oldukça nefret ederler ve bunu her fırsatta dile getirirler. Bu erkeklere has bazı özellikleri birlikte sıralayalım istedik. Eğer bir erkekle uzunca bir süre vakit geçirme fırsatınız olduysa, "tam da o şekilde" diyebileceğiniz listemize birlikte bakalım.

1 - Aceleci Davranmak

Erkekler genelde "evden çabuk çıkma" veya bir yerden bir yere gitme konusunda hızlı ve aceleci davranırken kadınlar bir çok şeye özen göstermesi sebebiyle çok fazla vakit kaybederler. Dolayısıyla kadınlar zamana ihtiyaç duyar ve bu zamanı erkeklerle birlikteyken etkili kullanamazlar. Bu durumdan oldukça nefret ederler.

2 - Yemek Yerken Özen Göstermemek

Kadınlar genelde özenle ve yavaşça yemek yerken erkekler hızlı ve özensiz bir şekilde yemek yerler. Kadınların nefret ettiği maddelerden bir tanesi de yemek konusudur.

3 - Mesaja Geç Cevap Vermek

Kadınların mesaj yazarken daha hızlı ve istekli davranmasına karşın erkekler biraz daha aheste davranabilirler veya o an PES'te maç yapıyor bile olabilirler. Bu durum kadınların en nefret ettiği şeylerin baş sıralarında gelir.

4 - Arabalardan veya Futboldan Konuşmak

Erkeklerin ilgi alanları biraz daha futbol veya arabalara odaklı olduğu için kadınlar bu durumdan çok sıkılırlar. Erkeğe bir şey diyemese de muhabbetin bir an önce bitmesini dilerler.

5 - Argo veya Küfürlü Konuşmalar

Erkeklerin büyük kısmı argo konuşmaktan çekinmezler, hatta sinirlendikleri zaman bağırarak küfür edenler bile vardır. Bu durum kadınların yanında gerçekleştiği zaman bu durumdan hoşnut olmazlar.

6 - Sesini Yükseltmesi

Kadınlar kendilerine karşı veya herhangi bir ortamda erkeklerin sesini yükseltmesini pek de hoş karşılamazlar. Hatta kadınların bu duruma karşı verdikleri tepkiler erkeklerden daha sert olabilir.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.