Ağustos'ta Ne Giymeli?


Ağustos ayı da geldi ve sosyal medyada 'Hello August' yazılı paylaşımları da sıkça gördüğümüze göre, bu ay ne giysem, trend olanı nasıl seçsem veya nasıl trend yaratsam gibi sorular düşünülmeye başlandı :) O halde sezon trendlerinden de yola çıkarak ağustos ayında ne giyebiliriz, nasıl kombinler yapabiliriz hep birlikte bakalım :)

Yırtık Şort Giyin

Yırtık kotlar trend olmayı hiç bırakmasa da bu ağustos sıcaklarında önerebileceğim yegane şey tabi ki şortlar :) O halde bu ay trendi elinizden bırakmayıp yırtık kot yerine yırtık şorta ne dersiniz? :)



Beyaz Güneş Gözlüğü Takın

Bu sezon aynalı gözlükler trend listesinde ilk sıralarda olmayı başardı. Her modeli istisnasız beğenildi fakat artık değişiklik zamanı. Moda geçiyor ve trendler yerini başka şeylere bırakıyor. Ağustos demek güneş demekse, yaz rengi de kuşkusuz beyazsa, o halde bu ikili neden birleşmesin :) Beyaz güneş gözlüklerine yeniden yer açın :)



Boyfrien Jean İle Lace-Up Ayakkabı Giyin

Bu sezonun yıldız olan iki trendi tabi ki bağcıklı (lace-up) ayakkabılar ve boyfriend kotlar. Feminenlikle maskülenliğin çekiciliğini bir araya getirmeyi sevenler mutlaka bu iki trendi bir kombinde giymelisiniz. (Lace-up ayakkabılar yerine stiletto da tercih edebilirsiniz :)



Salopet Giyin

İşte bu sezonun en sevdiğim parçası salopetler. 90'lı yılların gözdesi olmuş salopet, nam-ı diğer bahçıvan pantolonlar ( yada tulum mu demeli :) sezonun en hoş trendi :) Pek çok renk alternatifi mevcut olsa da gönüllerimizi fetheden yine kot salopetler oldu. Ağustosa uyumlu şort salopetler de tam not alanlardan :)



Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.