Yeni Sezon Trendi: Renkli Rimeller



Makyajımızın vazgeçilmezi, kirpiklerimizin kurtarıcısı rimelleri hiç böyle görmediniz. Yazın moda çerçevesinde rengarenk olmanın bir başka yolu da renkli rimeller :) Cesaret isteyen bu rimeller dikkat çekmek isteyen bayanlarında gözdesi olacağa benziyor. Bir çok renk alternatifini barındıran rimeller bu sezon mavi ve yeşil gibi klasik tonların dışına çıkarak pembe, mor, kırmızı gibi göz alıcı renklerle karşımıza çıkıyor. Ayrıca acelenizin olduğu zamanlar kurtarıcınız olabilir ;) Çünkü tek başına da gayet yeterli bir makyaj yerini tutabiliyor. Ne far ne de eyeliner gerektirmemesi de ayrı bir güzelliği :)
Renkli rimelleri nasıl göz makyajlarıyla kullanabiliriz bir de onlara bakalım :)


Pembe rimele ben tek kelimeyle bayıldım :) Çok tatlı bir görünümü var. Çok bebeksi. Makyaj önerime gelirsek, rimeliniz ile aynı tonlarda göz kaleminiz çok yakışacaktır. Örnek görselde olduğu gibi pembe rimel ve pembe göz kalemi.. Benim tavsiyem bu makyajınızda ruj kullanmayın. Çok abartı duracaktır. Bir parlatıcı ile dudaklarınızı parlatıp makyajınıza noktayı koyabilirsiniz :)





Her saç rengine, kaş rengine ve göz rengine mükemmel uyan renkli rimel için bir diğer makyaj önerim ise, sadece rimelinizi kullanmanız olacak. Eyeliner ya da göz kalemi sürmeden, sadece rimelinizi kullanarak görselde de olduğu gibi harika gözlere sahip olabilirsiniz. Rimeli sürerken hiç korkmayın bolca sürün ve kirpiklerinizi olabildiğince ayırarak belirgin hale getirin. Nasılsa ekstra bir göz makyajınız daha yok. Kuşkusuz hepinize çok yakışacaktır ;)



Son olarak da renkli rimellerinizi yine sadece rimel şeklinde uygulayıp zıt renkte bir ruj sürerek makyajınızı tamamlama önerim olacak. Örneğin mor bir rimel ile turuncu bir ruj sürerek farklılığınızı ortaya koyabilirsiniz ;)



























Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.