1 Etek 3 Kombin

Dolabınızda vazgeçilmeziniz bir eteğiniz var ve hep onu mu giymek istiyorsunuz? Neden olmasın :) Yalnızca 1 etekle yapabileceğiniz birbirinden farklı kombinleriniz olacak. Şimdi onlara bir göz atalım.


 En hit alan parçaların başında deri etekler var. Bu sezon  etek belleri yükseldi, üstlerin boyu ise kısaldı. Sizde deri  eteğinizi görselde olduğu gibi mini boy bir kazakla  kombinleyip duruşunuzu ön plana çıkarabilirsiniz.  Boynunuzu da salaş bir kolye ile tamamladıktan sonra  en güzel olmak için hiç bir eksiğiniz yok artık :)

















 Bir diğer alternatifiniz ise eteğinizi bol ve salaş  kazaklarla kombinlemek. Bu sezon epey öne çıkan  kombinlerden biri haline geldi ve çok da cool bir  görünüm yarattı. Bu kombinle  tamamlayabileceğiniz parçanız ise botlarınız  olabilir. Özellikle 'biker' botların çok trend  olduğunu unutmadan mini eteğiniz ve salaş  kazağınızın altına giyerek rahatlığınıza şıklık katın  :)














 Son kombinimiz ise eteğin üstüne tercih ettiğimiz herhangi  bir gömlek yada tshirt'ün içine sokuşturulması. Eteğiniz  yüksek bel olduğu için çok hoş duran bu kombinle görselde  olduğu gibi gömleğin ilk düğmesine kadar kapatarak  farklılığınızı ortaya koyabilirsiniz :)






Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.