Kırmızı Ruj İçin Göz Makyajları


Kırmızı ruj makyajımızın vazgeçilmezlerinden ve her ten rengine, her saç rengine yakışan bir ruj. Eskiden gece makyajlarında sıkça kullanılırdı fakat artık gündüz makyajlarımızda da sıkça tercihimiz oldu :) Seksi olduğu kadar cool bir görünüm yaratan kırmızı rujları değişik göz makyajlarıyla kombinleyebilirsiniz. Her göz makyajına cuk oturan kırmızı rujları bakalım hangi göz makyajlarıyla kombinleyebiliriz :)


Kırmızı ruj için ilk önerim makyajınızda sadece göz üstüne eyeliner çekmeniz olacak. Rimel ile de gözünüzü belirginleştirdikten sonra kırmızı rujunuzu rahatlıkla sürebilirsiniz :) Gözünüzü büyütmek için hiç bir çaba sarf etmeseniz bile bu göz makyajıyla gözleriniz iri görünecektir. Üstelik şık bir gecede de, sade günlük hayatınıza da çok yakışacak bu göz makyajı kırmızı ruj ile tam anlamıyla bütünleşiyor. Deneyince farkı göreceksiniz ;)














Kırmızı rujunuzun göz makyajında ikinci önerim tüm gözünüze çerçeve şeklinde göz kalemini uygulamanız olacak. Oldukça seksi bir görünüm yaratan bu makyaj kırmızı rujunuzla birleşince dikkat çekmemeniz imkansız duruyor :) Bu makyaj ile görselde olduğu gibi kıvırcık saçlar yapabilirsiniz fakat dümdüz yapılmış saçlarda da aynı etkiyi rahatlıkla göreceksiniz. 
















Bir diğer önerim ise sizi çok gizemli gösterecek olan göz makyajı yapılmamış kırmızı dudaklar olacak. Benim de en çok tercih ettiklerimden biri bu makyaj. Dudaklarınızı kırmızı ruj ile belirginleştirip, göz makyajı yapmadan tüm ilgiyi ve dikkati dudaklarınıza çevirebilirsiniz. Renkli gözleriniz varsa daha etkileyici duracak olan bu makyajı sade bir elbiseyle duru bir hale, son zamanların trendi olan çiçekli bir elbiseyle de çocuksu güzelliğe getirebilirsiniz. 














Sizler için kırmızı ruj makyajında son önerim ise renkli göz farları ile makyajınızı şekillendirmeniz olacak. Dilediğiniz renkte farı sürebilirsiniz çünkü kırmızı ruj hepsine merhaba diyor :) Özellikle şık bir gecede, özel bir günde, yılbaşı ya da doğum günü gibi partilerde uygulanmasını tavsiye ettiğim bu makyaj ile kırmızı rujunuzu rahatlıkla sürebilirsiniz :)


Kırmızı ruj sürmek sanıldığı kadar kolay değildir biliyorum. Dışarı bulaşır, düzgün durmaz vs. Kırmızı rujunuzu güzel bir şekilde sürmek isterseniz görselde olduğu gibi önce bir kapatıcı yada pudrayı dudağınıza sürün. Sonra kırmızı dudak kalemi ile ile rujunuzun çerçevesini yapın. En son işlemde de rujunuzu direk yada bir fırça ile çerçevenin iç kısmına sürün. İşte olduu :)

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.