Makyaj Çantasında Olması Gerekenler

Vazgeçilmez aksesuarımız olan çantamızın olmazsa olmazı makyaj çantamız, ve makyaj çantamızın olmazsa olmazları makyaj malzemelerimiz. Peki zor durum kurtarıcımız da olan makyaj çantamızın içinde daima bulunması gereken malzemeler nelerdir? Hemen sizlere yardımcı olayım. Makyaj çantamızın içinde bulunan (bulunması gereken) malzemeler;

* Ruj: Ruj makyaj çantamız içinde bulunması gereken en temel malzemedir. Dudakta devamlılığını sağlamak için yanımızdan ayırmamakta fayda var.

* Pudra: Kusursuz bir ten dış görünüşün en önemli unsuru. Bunu sağlamak içinde pudramızı makyaj çantamızdan eksik etmemeliyiz. Zaman geçtikçe pudrayla cildimizi tazelemek her zaman kusursuz tene sahip olmak için altın kurallardan biri :)

* Göz Kalemi: Göz kalemi kullananlar için makyaj çantasından eksik edilmemesi gereken bir diğer malzeme de göz kalemi. Gün içinde akan ve dağılan göz kaleminizi yenilemek için çok ihtiyaç duyacaksınız.

* Rimel: Aceleyle çıkarken sürmeyi unutabilirsiniz veya gün içinde tazelemek durumunda kalabilirsiniz. O yüzden makyaj çantanızda bulundurmayı ihmal etmeyin :)

* Ayna: Makyaj çantanızın belki de en önemli malzemesi ayna. Küçük bir aynayı her ihtimale karşı çantanızda bulundurmanız acele yapacağınız makyajlarda ya da kontrollerde size çok yardımcı olacaktır :)

                                         

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.