Bronz Makyaj Nasıl Yapılır?

                                         


Makyaj önerilerinden bahsetmişken aklıma geldi de yaza girmemize az kaldı.. Bronz yaz makyajımızı nasıl yapabiliriz hemen inceleyelim :) En sevdiğim makyajlardan biri olan ve cildi çok duru gösteren bir makyajdır ve her ten rengine hemen hemen çok yakışır. Hele ki yaz aylarında güneşlendikten sonra akşamında o kadife gibi cilde yapılması tartışmasız harikadır :) O zaman hep birlikte inceleyelim bronz makyaj nasıl yapılır :)

Malzemeler: Nemlendirici krem, fondöten, allık, göz farı, eyeliner, ruj. Bu kadar :)

* İlk önce her zaman olduğu gibi cildimizi temizlemekle başlıyoruz. Cildinizi temizledikten sonra teninize uygun nemlendirici kremle cildinizi nemlendirin.

* Bronz makyaj yaptığınızı unutmayın ve ona göre bir fondöten seçimi yapın. Doğal olması şartıyla teninizden 1 yada 2 renk koyulukta fondötenleri tercih edebilirsiniz ve cildinize güzelce yedirin.

* Sıra geldi allığınıza. Allık seçiminiz bu noktada çok önemli. Allığınızı kahverengi tonlarda seçmeniz çok doğru olacaktır. Açık olması şartı ile pembemsi tonlar da tercih edebilirsiniz ama en güzeli şeftali ve kahve tonları olacaktır.

* Göz üstüne kaşa kadar kahverengi far sürün. Bu altın renginde parlak da olabilir. Hatta öyle olması yüzünüzü daha hoş ve belirgin hale getirecektir. Bronz makyajında en doğru seçimlerinden biridir.

* Göz makyajında en önemli unsur olan göz kalemi ya da eyeliner'ınızı unutmayın :) Gözünüzü belirginleştirmek ve makyajınızı güzel göstermek istiyorsanız ince de olsa bir eyeliner çekin derim ben :)

* Ve son olarak rujunuzu sürmeye geldi sıra. Altın rengi tonlarında bir ruj tercih edebilirsiniz, veya kahverengi tonlarında bir ruj sürerek bronz makyajınıza son noktayı koyabilirsiniz :)


                                         
 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.