Kemer Nasıl Kullanılır?




Kemer kullanım alanına göre en geniş çerçevesi olan aksesuarlardan biridir. Sadece bol gelen pantolonları sabitlemek için kullanılır diye düşünmek çok yanlış. Nitekim kemer ile yapabileceğiniz değişik kombinlerden bahsedeceğim şimdi :)

Kemerin en sık kullanıldığı kombin kot pantolon kombinleridir. Kot pantolon içine alınmış gömlek ya da tshirtle seçtiğiniz kemeri takarak çok şık bir görüntü oluşturabilirsiniz.
Dipnot: Son zamanlarda yüksek bel kotlar yada boyfriend kotlar çok moda. Onlarla da kombinleyebilirsiniz :)




Bir diğer kullanım alanı da bol ve salaş kazaklarınızın üstüne kemeri takmaktır. O salaş görüntünüzü aynı zamanda şık hale getirmeniz kemeriniz ile çok basit :) Farkı sizde hissedeceksiniz.



Gömlek ve hırkalarınızı şekillendirebileceğiniz en etkili yollardan biri, en sevdiğiniz kemeri alın ve üstünden belinize takın. İşte oldu :) 
                       



Bir diğer alternatif ki benim en çok tercih ettiklerimden biri, kabanlarınıza kemer takmanız. İster büyük ve kalın, ister ince zarif bir kemeri düz olan kabanınıza takarak çok güzel bir görüntü yakalayabilirsiniz. Yeni sezonun da modası olan metalik renkleri uçuk renklerdeki kabanlarınızla kombinleyerek hem sevimli hem de çekici olabilmeniz çok kolay ;)



Sizler için son önerim de elbiselerinizi kemerle şekillendirmek olacak. Düz ve sade bir elbiseyi gösterişli bir kemerle süslendirebilir, gösterişli bir elbiseye de sade bir kemer takarak değişiklik yaratabilirsiniz. İster şık bir elbise de olsun, ister günlük bir elbise hiç farketmez kemerinizi rahatlıkla belinize takabilirsiniz :))









Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.