Yazlık Kombinler: Şortlar

Yazın en hassas noktalarımızdan biri şortlar değil mi? Her mağazada gözümüzü alamayıp gidip satın aldığımız, bu da yetmezmiş gibi evdeki giymediğimiz kotları da keserek kendimiz yaptığımız sevgili şortlar :) Sizden vazgeçmemiz imkansız :) Her yaz olduğu gibi bu yazda çok gözde şortlar, değişik kumaşlarıyla ve desenleriyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyorlar. Çiçek deseninden etnik desenlere, derisinden kot kumaşına her çeşit şort yazın üstümüzde olacak. Peki şortları en iyi hangi kıyafetlerle kombinleyebiliriz şimdi onlara bakalım :)


* Topuklu Ayakkabı İle: Şortların kuşkusuz ki en seksi durduğu kombinlerden biridir topuklu ayakkabı ile olanları. Kot şort tercih ettiyseniz herhangi bir topuklu ayakkabı ile kombinleyebilirsiniz. Hepsi yakışacaktır. Son zamanların trendi olan çiçekli bir şort giydiyseniz şortunuzun çiçekleri içindeki bir renkle uyumlu topuklu ayakkabı tercih etmeniz çok şık duracaktır ;)

















* Çorap İle: En beğendiğim kombinlerden biri de çorap ile şort giymek. Özellikle bu mevsimlerde deri yada kot ceket ile şortunuzu kombinlerken çorabınızı giymeniz çok hoş duracaktır. Görselde olduğu gibi siyah bir çorap altına siyah renkte bir bot giyerek gotic bir tarz yakalayabilirsiniz :)


















* Spor Ayakkabı İle: Şortlarla ayrılmaz bir bütündür düz taban spor ayakkabılar. Ben en çok converse giyilmiş olanlarını beğeniyorum. Görselde de buna yer verdim. Fakat her türlü spor ayakkabı, converse, sneakers giyebilirsiniz. Aksesuar olarak da şık bir güneş gözlüğü kullanarak hem rahat hem şık olmanız çok mümkün :)

















* Desenli Şortlar: Yazın en sempatik şortları neden sizde olmasın :) Bir çok markanında koleksiyonunda yer alan değişik desenlerdeki şortları almadıysanız yaz gelmeden hemen alın derim çünkü bu sezon da çok moda ;) Tshirtlerle, gömleklerle ve blazer ceketlerle kombinleyerek trendi yakalamaya ne dersiniz? :)









Size İlham Olabilecek Diğer Şort Kombinleri















Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.